رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند گفت: مجموعه دوم نرمافزاری «بیکرانها» توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند تولید و تدوین شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دماوند، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی احمدی امروز درباره این نرمافزار بیان کرد: این نرم افزار علمی و مذهبی به صورت کاربردی در موضوع معرفی اولیاءالله طراحی شده است.
وی افزود: اولیاءالله منظور علمای شاخص در زمینههای علمی، مذهبی و عرفانی هستند که الگوهای بزرگ و مناسبی برای دانشجویان هستند.
احمدی ادامه داد: از آنجایی که معرفی عرفانهای کاذب و نحلههای انحرافی بین نسل جوان به خصوص دانشجویان شیوع پیدا کرده است، تهیه این نرمافزار میتواند بعضی از اولیای عرفان اسلامی را به خوبی برای دانشجویان معرفی کند و به مقابله با این عرفانها و نحلههای کاذب برود.
وی اظهار کرد: جمعی از دانشجویان هیئت دانشجویی رهروان عشق، با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و دفتر فرهنگ اسلامی واحد، مجموعه اول این نرمافزار را در سال 1390 طراحی و تدوین کرده بودند که با استقبال خوبی مواجه شد و سری دوم این مجموعه که به معرفی هشت تن از عرفا و بزرگان اخلاقی حال حاضر دارد در سالجاری تهیه و آماده شد.
گفتنی است؛ نرمافزار فوق به صورت چند رسانهای تهیه شده وکپی رایت آن نیز متعلق به گروه فنی مهندسی برهان تک می باشد.
همچنین تهیه نرمافزار بیکرانها نشانهای است بر این موضوع که دانشگاه آزاد اسلامی به علوم و نرمافزارهای جدید و همچنین استفاده از امکانات سایبری توجه فراوانی دارد.
برگرفته از خبرگزاریهای:1-فارس 2-آنا 3-عتبات 4-قطره
در دیدار رئیس و معاونین واحد با پیشکسوت مداحی و رئیس خانه مداحان کشور مطرح شد:
پیشنهاد راه اندازی رشته ادبیات آیینی و مداحی در دانشگاه ها
دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به همراه حجه الاسلام والمسلمین احمدی رییس دفتر فرهنگ اسلامی ودیگر مسئولین این واحد دانشگاهی در دیدار صمیمانه با پیشکسوت مداحی و ادبیات آیینی حاج علی آهی در محل کار وی ، خانه مداحان دیدارکردند.
دکتر صفری در ابتدای جلسه ضمن ابراز خوشحالی از ملاقات با پیشکسوت عرصه های مختلف انقلابی و مذهبی، هدف از این دیدار را معرفی چهره های ماندگار فرهنگی به جامعه و الگو سازی برای جوانان دانشگاهی دانست و اظهار داشت: نسل جوان امروز جامعه ما پیش از پیش به معنویت نیاز دارد و وظیفه اصلی متولیان فرهنگی کشور بصیرت افزایی این نسل است.
حاج علی آهی رئیس خانه مداحان کشور نیز در این دیدار صمیمانه ضمن خیر مقدم به حضار گفت : ما خانه مداحان را در سال 1388 به منظور ایجاد مرکزی متمرکز برای برنامه ریزی های کلان جامعه مداحان اهل بیت (ع) راه اندازی کردیم.
وی ادامه داد : در طول این سالها جلسات منظم و مفیدی برای مداحان برگزار شد و همچنان ادامه دارد.در زمینه رفع شبهات دینی از مداحی کارهای زیادی انجام داده ایم. آموزش نیروهای جوان ، توجه به ادبیات آیینی و در آینده نزدیک تشکیل اتاق فکر کانون مداحان کشور از دیگر برنامه های خانه مداحان است.
پیشکسوت مداحی کشور افزود: فرهنگسراهای تهران نیز به این نتیجه رسیدند که باید در زمینه مبلغین دینی ، دوره آموزشی مداحی نیز در این اماکن تدریس شود؛ البته ما در زمینه تحصیلات آکادمیک نیز بی کار نبودیم و پیشنهاد راه اندازی رشته مداحی در دانشگاه جامعه علمی کاربردی را به وزارت علوم داده ایم که در حال رسیدگی و تصمیم گیری است.
وی از برخی موازی کاری ها در امور مداحی نیز انتقاد کرد و گفت: در وحدت تصمیم گیری در زمینه آموزشی مداحی و متولی این کار ، در بین مسئولین انسجام لازم وجود ندارد و ما درگیر تکثر و موازی کاری نهاد های مرتبط هستیم .
دکتر صفری در انتهای جلسه با بیان اینکه مداحان نفوذ زیادی در نسل جوان دارند ، افزود : دانشگاه آماده کمک به خانه مداحان در زمینه های آموزشی است و شما می توانید از تجربیات اساتید خوب ما در رشته های ارتباطات و علوم اجتماعی استفاده کنید.
وی اضافه کرد : مداح امروز کشور باید به سلاح علم روز مسلح شود و اطلاعات به روز داشته باشد تا بتواند با فتنه های و شبهات مبارزه کند.
نماز یکی از ویژگی پیشوایان دین
وَ جَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً یَهْدُونَ بِأَمْرِنا وَ أَوْحَیْنا إِلَیْهِمْ فِعْلَ الْخَیْراتِ وَ إِقامَ الصَّلاةِ وَ إیتاءَ الزَّکاةِ وَ کانُوا لَنا عابِدینَ (الانبیاء73)
و آنان را پیشوایانى قرار دادیم که به فرمان ما، (مردم را) هدایت مىکردند و انجام کارهاى نیک و برپاداشتن نماز و اداى زکات را به آنها وحى کردیم و تنها ما را عبادت مىکردند. (73)
إِنَّما وَلِیُّکُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذینَ آمَنُوا الَّذینَ یُقیمُونَ الصَّلاةَ وَ یُؤْتُونَ الزَّکاةَ وَ هُمْ راکِعُونَ (المائده 55)
سرپرست و ولىّ شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند همانها که نماز را برپا مىدارند، و در حال رکوع، زکات مىدهند. (55)
إِنَّ رَبَّکَ یَعْلَمُ أَنَّکَ تَقُومُ أَدْنى مِنْ ثُلُثَیِ اللَّیْلِ وَ نِصْفَهُ وَ ثُلُثَهُ وَ طائِفَةٌ مِنَ الَّذینَ مَعَکَ وَ اللَّهُ یُقَدِّرُ اللَّیْلَ وَ النَّهارَ عَلِمَ أَنْ لَنْ تُحْصُوهُ فَتابَ عَلَیْکُمْ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ عَلِمَ أَنْ سَیَکُونُ مِنْکُمْ مَرْضى وَ آخَرُونَ یَضْرِبُونَ فِی الْأَرْضِ یَبْتَغُونَ مِنْ فَضْلِ اللَّهِ وَ آخَرُونَ یُقاتِلُونَ فی سَبیلِ اللَّهِ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنْهُ وَ أَقیمُوا الصَّلاةَ وَ آتُوا الزَّکاةَ وَ أَقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً وَ ما تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِکُمْ مِنْ خَیْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللَّهِ هُوَ خَیْراً وَ أَعْظَمَ أَجْراً وَ اسْتَغْفِرُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحیمٌ (المزمل20)
پروردگارت مىداند که تو و گروهى از آنها که با تو هستند نزدیک دو سوم از شب یا نصف یا ثلث آن را به پا مىخیزند خداوند شب و روز را اندازهگیرى مىکند او مىداند که شما نمىتوانید مقدار آن را (به دقّت) اندازهگیرى کنید (براى عبادت کردن)، پس شما را بخشید اکنون آنچه براى شما میسّر است قرآن بخوانید او مىداند بزودى گروهى از شما بیمار مىشوند، و گروهى دیگر براى به دست آوردن فضل الهى (و کسب روزى) به سفر مىروند، و گروهى دیگر در راه خدا جهاد مىکنند (و از تلاوت قرآن بازمىمانند)، پس به اندازهاى که براى شما ممکن است از آن تلاوت کنید و نماز را بر پا دارید و زکات بپردازید و به خدا «قرض الحسنه» دهید [در راه او انفاق نمایید] و (بدانید) آنچه را از کارهاى نیک براى خود از پیش مىفرستید نزد خدا به بهترین وجه و بزرگترین پاداش خواهید یافت و از خدا آمرزش بطلبید که خداوند آمرزنده و مهربان است! (20)
نماز یکی از ویژگی مومنان
الَّذینَ هُمْ فی صَلاتِهِمْ خاشِعُونَ (المومنون2) : آنها که در نمازشان خشوع دارند (2)
الَّذینَ هُمْ عَلى صَلاتِهِمْ دائِمُونَ (المعارج23) :آنها که نمازها را پیوسته بجا مىآورند، (23)
وَ الَّذینَ هُمْ عَلى صَلاتِهِمْ یُحافِظُونَ (المعارج34) : و آنها که بر نماز مواظبت دارند، (34)
وَ الَّذینَ یَبیتُونَ لِرَبِّهِمْ سُجَّداً وَ قِیاماً ( الفرقان64) : کسانى که شبانگاه براى پروردگارشان سجده و قیام مىکنند (64)
وَ هذا کِتابٌ أَنْزَلْناهُ مُبارَکٌ مُصَدِّقُ الَّذی بَیْنَ یَدَیْهِ وَ لِتُنْذِرَ أُمَّ الْقُرى وَ مَنْ حَوْلَها وَ الَّذینَ یُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ یُؤْمِنُونَ بِهِ وَ هُمْ عَلى صَلاتِهِمْ یُحافِظُونَ (الانعام92)
و این کتابى است که ما آن را نازل کردیم کتابى است پر برکت، که آنچه را پیش از آن آمده، تصدیق مىکند (آن را فرستادیم تا مردم را به پاداشهاى الهى، بشارت دهى،) و تا (اهل) أمّ القرى [مکّه] و کسانى را که گرد آن هستند، بترسانى! (یقین بدان) آنها که به آخرت ایمان دارند، و به آن ایمان مىآورند و بر نمازهاى خویش، مراقبت مى کنند! (92)
وَ الَّذینَ صَبَرُوا ابْتِغاءَ وَجْهِ رَبِّهِمْ وَ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ أَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْناهُمْ سِرًّا وَ عَلانِیَةً وَ یَدْرَؤُنَ بِالْحَسَنَةِ السَّیِّئَةَ أُولئِکَ لَهُمْ عُقْبَى الدَّارِ (الرعد22)
و آنها که بخاطر ذات (پاک) پروردگارشان شکیبایى مىکنند و نماز را برپا مىدارند و از آنچه به آنها روزى دادهایم، در پنهان و آشکار، انفاق مىکنند و با حسنات، سیئات را از میان مىبرند پایان نیک سراى دیگر، از آن آنهاست ... (22)
الَّذینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ وَ یُقیمُونَ الصَّلاةَ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ یُنْفِقُونَ (البقره3)
(پرهیزکاران) کسانى هستند که به غیب [آنچه از حس پوشیده و پنهان است] ایمان مىآورند و نماز برپا مىدارند و از تمام نعمت ها و مواهبى که به آنان روزى دادهایم، انفاق مىکنند. (3)
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اسْتَعینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرینَ (153البقره)
اى کسانی که ایمان آوردهاید! از صبر (و استقامت) و نماز، کمک بگیرید! (زیرا) خداوند با صابران است. (153)
الَّذینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّکاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ وَ لِلَّهِ عاقِبَةُ الْأُمُورِ (الحج41)
همان کسانى که (مومنان) هر گاه در زمین به آن ها قدرت بخشیدیم، نماز را برپا مىدارند، و زکات مىدهند، و امر به معروف و نهى از منکر مىکنند، و پایان همه کارها از آن خداست! (41)
الَّذینَ إِذا ذُکِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَ الصَّابِرینَ عَلى ما أَصابَهُمْ وَ الْمُقیمِی الصَّلاةِ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ یُنْفِقُونَ (الحج35)
همان ها که چون نام خدا برده مىشود، دلهایشان پر از خوف (پروردگار) مىگردد و شکیبایان در برابر مصیبت هایى که به آنان مىرسد و آنها که نماز را برپا مىدارند، و از آنچه به آنان روزى دادهایم انفاق مىکنند. (35)
رِجالٌ لا تُلْهیهِمْ تِجارَةٌ وَ لا بَیْعٌ عَنْ ذِکْرِ اللَّهِ وَ إِقامِ الصَّلاةِ وَ إیتاءِ الزَّکاةِ یَخافُونَ یَوْماً تَتَقَلَّبُ فیهِ الْقُلُوبُ وَ الْأَبْصارُ (النور37)
مردانى که نه تجارت و نه معاملهاى آنان را از یاد خدا و برپاداشتن نماز و اداى زکات غافل نمىکند آنها از روزى مىترسند که در آن، دلها و چشمها زیر و رو مىشود. (37)
إِنَّ الْانسَانَ خُلِقَ هَلُوعًا(19)إِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعًا(20)وَ إِذَا مَسَّهُ الخَْیرُْ مَنُوعًا(21)إِلَّا الْمُصَلِّینَ(22)الَّذِینَ هُمْ عَلىَ صَلَاتهِِمْ دَائمُونَ(23)وَ الَّذِینَ فىِ أَمْوَالهِِمْ حَقٌّ مَّعْلُومٌ(24)لِّلسَّائلِ وَ الْمَحْرُومِ(المعارج25)
به یقین انسان حریص و کمطاقت آفریده شده است، (19) هنگامى که بدى به او رسد بیتابى مىکند، (20)و هنگامى که خوبى به او رسد مانع دیگران مىشود (و بخل مىورزد)، (21)مگر نمازگزاران، (22)آنها که نمازها را پیوسته بجا مىآورند، (23)و آنها که در اموالشان حق معلومى است ... (24)براى تقاضاکننده و محروم، (25)و آنها که به روز جزا ایمان دارند، (26)
ادمه دارد....
دل من ماهیه دریایه عشقه وجودم آهویه صحرای عشقه
رحلت پیامبر اکرم (ص)و امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا (ع) تسلیت
یه چند جمله ای درباره امام حسن مجتبی(ع) بگم
من خیلی این امامو غریب تر از همه می دونم چون مظلومانه به دست همسرش جعده (لعنت الله) مسموم شد وجگرش آتش گرفت و در کنارش برادرانش حسین و عباس و خواهرانش و فرزندانش بودند و همه شاهد شهادتش بودنند و هیچ کاری هم نمی توانستن بکنند.
از طرفی نیز به جنازه مبارکش هم رحم نکردن و اونو تیر بارون کردن و اینکه همه می دونید عزاداریش هم مظلومانه برگزار میشه. و قبر مبارکش که تو بقیع قرار دارد هیچ فرقی با بقیه قبور ندارد.
التماس دعا
نماز حتی در میدان جهاد
وَ إِذا کُنْتَ فیهِمْ فَأَقَمْتَ لَهُمُ الصَّلاةَ فَلْتَقُمْ طائِفَةٌ مِنْهُمْ مَعَکَ وَ لْیَأْخُذُوا أَسْلِحَتَهُمْ فَإِذا سَجَدُوا فَلْیَکُونُوا مِنْ وَرائِکُمْ وَ لْتَأْتِ طائِفَةٌ أُخْرى لَمْ یُصَلُّوا فَلْیُصَلُّوا مَعَکَ وَ لْیَأْخُذُوا حِذْرَهُمْ وَ أَسْلِحَتَهُمْ وَدَّ الَّذینَ کَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِکُمْ وَ أَمْتِعَتِکُمْ فَیَمیلُونَ عَلَیْکُمْ مَیْلَةً واحِدَةً وَ لا جُناحَ عَلَیْکُمْ إِنْ کانَ بِکُمْ أَذىً مِنْ مَطَرٍ أَوْ کُنْتُمْ مَرْضى أَنْ تَضَعُوا أَسْلِحَتَکُمْ وَ خُذُوا حِذْرَکُمْ إِنَّ اللَّهَ أَعَدَّ لِلْکافِرینَ عَذاباً مُهیناً (النساء102)
و هنگامى که در میان آن ها باشى، و (در میدان جنگ) براى آنها نماز را برپا کنى، باید دستهاى از آنها با تو (به نماز) برخیزند، و سلاحهایشان را با خود برگیرند و هنگامى که سجده کردند (و نماز را به پایان رساندند)، باید به پشتِ سرِ شما (به میدان نبرد) بروند، و آن دسته دیگر که نماز نخواندهاند (و مشغول پیکار بودهاند)، بیایند و با تو نماز بخوانند آنها باید وسایل دفاعى و سلاحهایشان (را در حال نماز) با خود حمل کنند (زیرا) کافران آرزو دارند که شما از سلاحها و متاعهاى خود غافل شوید و یکباره به شما هجوم آورند. و اگر از باران ناراحتید، و یا بیمار (و مجروح) هستید، مانعى ندارد که سلاحهاى خود را بر زمین بگذارید ولى وسایل دفاعى (مانند زره و خود را) با خود بردارید خداوند، عذاب خوارکنندهاى براى کافران فراهم ساخته است. (102)
وَ جاهِدُوا فِی اللَّهِ حَقَّ جِهادِهِ هُوَ اجْتَباکُمْ وَ ما جَعَلَ عَلَیْکُمْ فِی الدِّینِ مِنْ حَرَجٍ مِلَّةَ أَبیکُمْ إِبْراهیمَ هُوَ سَمَّاکُمُ الْمُسْلِمینَ مِنْ قَبْلُ وَ فی هذا لِیَکُونَ الرَّسُولُ شَهیداً عَلَیْکُمْ وَ تَکُونُوا شُهَداءَ عَلَى النَّاسِ فَأَقیمُوا الصَّلاةَ وَ آتُوا الزَّکاةَ وَ اعْتَصِمُوا بِاللَّهِ هُوَ مَوْلاکُمْ فَنِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ (78الحج)
و در راه خدا جهاد کنید، و حقّ جهادش را ادا نمایید! او شما را برگزید، و در دین (اسلام) کار سنگین و سختى بر شما قرار ندارد از آیین پدرتان ابراهیم پیروى کنید خداوند شما را در کتاب هاى پیشین و در این کتاب آسمانى «مسلمان» نامید، تا پیامبر گواه بر شما باشد، و شما گواهان بر مردم! پس نماز را برپا دارید، و زکات را بدهید، و به خدا تمسّک جویید، که او مولا و سرپرست ماست! چه مولاى خوب، و چه یاور شایستهاى! (78)
فَإِذا قَضَیْتُمُ الصَّلاةَ فَاذْکُرُوا اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِکُمْ فَإِذَا اطْمَأْنَنْتُمْ فَأَقیمُوا الصَّلاةَ إِنَّ الصَّلاةَ کانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنینَ کِتاباً مَوْقُوتاً (النساء103)
و هنگامى که نماز را به پایان رساندید، خدا را یاد کنید ایستاده، و نشسته، و در حالى که به پهلو خوابیدهاید! و هر گاه آرامش یافتید (و حالت ترس زایل گشت)، نماز را (به طور معمول) انجام دهید، زیرا نماز، وظیفه ثابت و معیّنى براى مؤمنان است! (103)
نماز یکی از ویژگی پیشوایان دین
وَ جَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً یَهْدُونَ بِأَمْرِنا وَ أَوْحَیْنا إِلَیْهِمْ فِعْلَ الْخَیْراتِ وَ إِقامَ الصَّلاةِ وَ إیتاءَ الزَّکاةِ وَ کانُوا لَنا عابِدینَ (الانبیاء73)
و آنان را پیشوایانى قرار دادیم که به فرمان ما، (مردم را) هدایت مىکردند و انجام کارهاى نیک و برپاداشتن نماز و اداى زکات را به آنها وحى کردیم و تنها ما را عبادت مىکردند. (73)
إِنَّما وَلِیُّکُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذینَ آمَنُوا الَّذینَ یُقیمُونَ الصَّلاةَ وَ یُؤْتُونَ الزَّکاةَ وَ هُمْ راکِعُونَ (المائده 55)
سرپرست و ولىّ شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند همانها که نماز را برپا مىدارند، و در حال رکوع، زکات مىدهند. (55)
إِنَّ رَبَّکَ یَعْلَمُ أَنَّکَ تَقُومُ أَدْنى مِنْ ثُلُثَیِ اللَّیْلِ وَ نِصْفَهُ وَ ثُلُثَهُ وَ طائِفَةٌ مِنَ الَّذینَ مَعَکَ وَ اللَّهُ یُقَدِّرُ اللَّیْلَ وَ النَّهارَ عَلِمَ أَنْ لَنْ تُحْصُوهُ فَتابَ عَلَیْکُمْ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ عَلِمَ أَنْ سَیَکُونُ مِنْکُمْ مَرْضى وَ آخَرُونَ یَضْرِبُونَ فِی الْأَرْضِ یَبْتَغُونَ مِنْ فَضْلِ اللَّهِ وَ آخَرُونَ یُقاتِلُونَ فی سَبیلِ اللَّهِ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنْهُ وَ أَقیمُوا الصَّلاةَ وَ آتُوا الزَّکاةَ وَ أَقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً وَ ما تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِکُمْ مِنْ خَیْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللَّهِ هُوَ خَیْراً وَ أَعْظَمَ أَجْراً وَ اسْتَغْفِرُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحیمٌ (المزمل20)
پروردگارت مىداند که تو و گروهى از آنها که با تو هستند نزدیک دو سوم از شب یا نصف یا ثلث آن را به پا مىخیزند خداوند شب و روز را اندازهگیرى مىکند او مىداند که شما نمىتوانید مقدار آن را (به دقّت) اندازهگیرى کنید (براى عبادت کردن)، پس شما را بخشید اکنون آنچه براى شما میسّر است قرآن بخوانید او مىداند بزودى گروهى از شما بیمار مىشوند، و گروهى دیگر براى به دست آوردن فضل الهى (و کسب روزى) به سفر مىروند، و گروهى دیگر در راه خدا جهاد مىکنند (و از تلاوت قرآن بازمىمانند)، پس به اندازهاى که براى شما ممکن است از آن تلاوت کنید و نماز را بر پا دارید و زکات بپردازید و به خدا «قرض الحسنه» دهید [در راه او انفاق نمایید] و (بدانید) آنچه را از کارهاى نیک براى خود از پیش مىفرستید نزد خدا به بهترین وجه و بزرگترین پاداش خواهید یافت و از خدا آمرزش بطلبید که خداوند آمرزنده و مهربان است! (20)
لطفا باز هم مطلب را پیگیری کنید هنوز هم ادامه دارد...